Är du trött på att vara bäst på jobbet?

Just nu söker vi 15 utvecklare, 5-UX designers, 3 testare och 6 automationsingenjörer till vår IIoT Plattform.

Läs mer om våra tjänster

Drömlaget

Vi bygger vidare på vårt eget drömlag på riktigt; idag är 40 personer som har kul tillsammans. Vi har allt från utvecklare och interaktionsdesigners till grafiska designers och testare. Och vi tycker om att jobba tillsammans allihop! Vår mångfald gör att vi kan ta oss an många olika typer av projekt, både i form av utveckling men även som rådgivare och strategiska partners. Vårt mål är att erbjuda ett större värde i den produkt kunden behöver, och att få till den där rätta känslan i en applikation, inte bara att det ska fungera.

Det får du vara med på om du jobbar hos oss

Du får hålla koll på båtar på världshaven, övervaka matproduktion, jobba med de ledande industriföretagen i Skandinavien som satsar på IIoT. Våra kunder är världsledande leverantörer av system för behandling av ballastvatten, rening av luft och vatten, livsmedel, läkemedel, kosmetika samt producenter av lim och industrikemikalier. I våra uppdrag kommer du att vara med att utveckla systemstöd för bland annat övervakning, larmhantering, datainsamling, analys och rapportering för olika system. Du kommer även ingå i vårt IIoT-team som hittar nya och smarta lösningar på hur industriföretag och maskinbyggare kan effektivisera sina rutiner och processer.

Det händer inom branschen

Behovet av industriell IoT och digitalisering ökar kraftigt och det står högt på agendan hos många företag. Om vi tittar på vad det innebär för industrin, så är det att de är på väg in i en skarp sväng, som för många bolag känns osäkert, jobbigt och svårt. Det digitaliseringen inom industrin går ut på, är att kombinera IT och automation. Det IT främst handlar om, är att effektivisera genom automatisering, medan industri-bolagen fokuserar på att involvera människor mer och med hjälp av radikalt bättre beslutsdata, kunna agera utifrån behov istället för enligt processer. Vi kallar det Intelligent Automation, och det kräver en ny typ av tänkande, där man förstår automation/industri, men tänker IT.

Vill du vara med?

Känslan av delaktighet och ha kul tillsammans är två viktiga aspekter av att jobba på Connectitude. Så varför inte bara höra av dig, så tar vi en kaffe tillsammans och ser om det känns som vi passar ihop?

Du kan också enkelt påbörja en ansökan till oss genom att skicka ett mail till join@connectitude.se så tar vi diskussionen vidare därifrån!

Connectitudes värdegrunder

Vi övertygade om att vår resa framåt är med en platt organisation där alla är delaktiga och tar ansvar. Den som är bäst lämpad att ta ett beslut har också mandat att göra det – och detsamma gäller att prova saker: om det inte går som man tänkt, är man en erfarenhet rikare. Alla som jobbar hos oss förväntas respektera sina kollegor och se deras styrkor, samtidigt som vi alltid är beredda på att hjälpa varandra.

Vill du jobba på Malmös bästa arbetsplats?

Kontakta oss på join@connectitude.se eller fyll i din e-postadress i formuläret så kontaktar vi gärna dig! Har du några frågor gällande tjänsterna är du varmt välkommen att ringa oss på +46 40 685 50 96.

Om Connectitude

Connectitude digitalisera industrin genom att koppla ihop saker, människor och idéer – för att skapa hållbara värden.

Det är i Connectitudes unika erbjudande inom systemintegration – som kommer ur en gedigen domänkunskap inom industriell automation, sin mångåriga IT-erfarenhet och innovationskultur – som gör oss till den optimala samarbetspartnern när industriföretag ska identifiera och bygga framtidssäkra mjukvarulösningar för befintlig likväl som ny hårdvara.

Det är i IIoT-lösningarnas användargränssnitt som Connectitude skapar upplevelse, trygghet och främjar samarbetet mellan människor så att kvalificerade beslut ska kunna tas. Det är också däri den viktiga strategiska profileringen ligger, i en allt mer digitaliserad värld.

Connectitude ingår i Cenito-koncernen som levererat uppkopplade och innovativa automationslösningar, från moderna touchbaserade HMIer till molnlösningar, i över ett decennium till ledande maskinbyggare i Skandinavien.