Just nu söker vi…

Full stack developer

Intelligence is a privilege, and it needs to be used

Läs mer

Front end developer

With great power comes great responsive web design

Läs mer

Det får du vara med på om du jobbar hos oss

 

Du får hålla koll på båtar på världshaven, övervaka matproduktion, jobba med de ledande industriföretagen i Skandinavien som satsar på IIoT.

Våra kunder är världsledande leverantörer av system för behandling av ballastvatten, rening av luft och vatten, livsmedel, läkemedel, kosmetika samt producenter av lim och industrikemikalier.

I våra uppdrag kommer du att vara med att utveckla systemstöd för bland annat övervakning, larmhantering, datainsamling, analys och rapportering för olika system. Du kommer även ingå i vårt IIoT-team som hittar nya och smarta lösningar på hur industriföretag och maskinbyggare kan effektivisera sina rutiner och processer.

Det händer inom branschen

 

Behovet av industriell IoT och digitalisering ökar kraftigt och det står högt på agendan hos många företag. Om vi tittar på vad det innebär för industrin, så är det att de är på väg in i en skarp sväng, som för många bolag känns osäkert, jobbigt och svårt.

Det digitaliseringen inom industrin går ut på, är att kombinera IT och automation. Det IT främst handlar om, är att effektivisera genom automatisering, medan industri-bolagen fokuserar på att involvera människor mer och med hjälp av radikalt bättre beslutsdata, kunna agera utifrån behov istället för enligt processer. Vi kallar det Intelligent Automation, och det kräver en ny typ av tänkande, där man förstår automation/industri, men tänker IT.

Drömlaget

Vi bygger vidare på vårt eget drömlag på riktigt; idag är 40 personer som har kul tillsammans. Vi har allt från utvecklare och interaktionsdesigners till grafiska designers och testare. Och vi tycker om att jobba tillsammans allihop! Vår mångfald gör att vi kan ta oss an många olika typer av projekt, både i form av utveckling men även som rådgivare och strategiska partners. Vårt mål är att erbjuda ett större värde i den produkt kunden behöver, och att få till den där rätta känslan i en applikation, inte bara att det ska fungera.

Vill du vara med?

Känslan av delaktighet och ha kul tillsammans är två viktiga aspekter av att jobba på Connectitude. Så varför inte bara höra av dig, så tar vi en kaffe tillsammans och ser om det känns som vi passar ihop?

Du kan också enkelt påbörja en ansökan till oss genom att skicka ett mail till join@connectitude.se så tar vi diskussionen vidare därifrån!

Connectitudes värdegrunder

 

Vi övertygade om att vår resa framåt är med en platt organisation där alla är delaktiga och tar ansvar. Den som är bäst lämpad att ta ett beslut har också mandat att göra det – och detsamma gäller att prova saker: om det inte går som man tänkt, är man en erfarenhet rikare.

Alla som jobbar hos oss förväntas respektera sina kollegor och se deras styrkor, samtidigt som vi alltid är beredda på att hjälpa varandra.

Vill du jobba på Malmös bästa arbetsplats?

Kontakta oss på join@connectitude.se eller fyll i din e-postadress i formuläret så kontaktar vi gärna dig! Har du några frågor gällande tjänsterna är du varmt välkommen att ringa oss på +46 40 685 50 96.

Om Connectitude

Connectitude är ett ganska nytt företag, men med många års erfarenhet i ryggen. Bolaget skapades för en kort tid sen, men vi har våra rötter i vårt systerbolag Cenito, www.cenito.se. Det nya företaget är en satsning för att tydligare visa att vi förstår, älskar och brinner för IoT, något vi jobbat med sen många år tillbaka.

På Connectitude fokuserar vi idag mycket på att modernisera Industrin till att använda nya teknologier inom mjukvara, det som ofta kallas för Industri 4.0. Även Internet of Things, Connectivity, kommunikation och kollaborativa arbetssätt är något som vi har spenderat mycket av vår vakna tid på att förbättra. För oss handlar det inte bara om att man ska få ett telemetrivärde i molnet, utan att du med hjälp av informationen kan fatta kvalificerade beslut om hur man gör produkten mer värd för kunden, och vi gör det med ny teknologi. Det kallar vi för Intelligent Automation!