Tycker du om att lösa svåra problem och bygga coola mjukvarusystem? Är du intresserad av att ta våra kunder till nya höjder – hela vägen upp i molnet? Är du en duktig utvecklare, automationsingenjör eller designer som fokuserar på kundnytta? Då passar du in hos oss!

Just nu söker vi…

Full stack developer

Are you full stack or are you full of stack?

Läs mer

Front end developer

With great power comes great responsive web design

Läs mer

Vill du vara med?

Känslan av delaktighet och ha kul tillsammans är två viktiga aspekter av att jobba på Connectitude. Så varför inte bara höra av dig, så tar vi en kaffe tillsammans och ser om det känns som vi passar ihop?

Du kan också enkelt påbörja en ansökan till oss genom att skicka ett mail till join@connectitude.se så tar vi diskussionen vidare därifrån!

Drömlaget

Vi bygger vidare på vårt eget drömlag på riktigt; idag är 40 personer som har kul tillsammans. Vi har allt från utvecklare och interaktionsdesigners till grafiska designers och testare. Och vi tycker om att jobba tillsammans allihop! Vår mångfald gör att vi kan ta oss an många olika typer av projekt, både i form av utveckling men även som rådgivare och strategiska partners. Vårt mål är att erbjuda ett större värde i den produkt kunden behöver, och att få till den där rätta känslan i en applikation, inte bara att det ska fungera.

Vilken IoT hero är du?

Vi på Connectitude har alla olika supertalanger och tillsammans bildar vi team i världsklass, där respektive supertalang får blomma ut. Vilka supertalanger har du?

Ta en titt på våra IoT heroes och sök en roll, eller så kan du träffa våra riktiga hjältar och se vem du helst hade velat jobba med.

Till IoT heroes Till riktiga hjältar

Vill du jobba på Malmös bästa arbetsplats?

Kontakta oss på join@connectitude.se eller fyll i din e-postadress i formuläret så kontaktar vi gärna dig! Har du några frågor gällande tjänsterna är du varmt välkommen att ringa vår rekryteringsansvarig Christian Falck på +46 40 685 50 20.

Om Connectitude

Connectitude är ett ganska nytt företag, men med många års erfarenhet i ryggen. Bolaget skapades för en kort tid sen, men vi har våra rötter i vårt systerbolag Cenito, www.cenito.se. Det nya företaget är en satsning för att tydligare visa att vi förstår, älskar och brinner för IoT, något vi jobbat med sen många år tillbaka.

På Connectitude fokuserar vi idag mycket på att modernisera Industrin till att använda nya teknologier inom mjukvara, det som ofta kallas för Industri 4.0. Även Internet of Things, Connectivity, kommunikation och kollaborativa arbetssätt är något som vi har spenderat mycket av vår vakna tid på att förbättra. För oss handlar det inte bara om att man ska få ett telemetrivärde i molnet, utan att du med hjälp av informationen kan fatta kvalificerade beslut om hur man gör produkten mer värd för kunden, och vi gör det med ny teknologi. Det kallar vi för Intelligent Automation!