Vi bygger upp fler team

Även om vi växer så det knakar, arbetar vi helst i små tajta team. Just nu bygger vi upp ytterligare team till utvecklingen av vår IoT-plattform. Här har vi både öppna och mer givna roller för olika typer av supertalanger. Kanske någon av de vi beskriver nedan passar in på dig? Kanske har du redan en helt egen drömroll klar för dig?

Maila då bara ditt CV och några rader om vilka supertalanger du har och skicka till join@connectitude.se.

Och du…buckle up för det blir en häftig resa!

”When I commit, the future alters”

Du är mästare på att förstå den tekniska helheten och att skapa navet om förenar appar, devicer och GUI’n med IoT-hubbar och portaler. Du får data att färdas säkert mellan olika system och paradigmer genom att skapa API:er och trygga gateways. Du kan lagra och utvinna rätt information i molnet såväl som på marken.

Exempel på skills: SQL, BI, .NET, Azure IoT

”All the ninjas call me sensei”

Du är utvecklaren som anser att ordet omöjligt och kod inte hör hemma i samma mening. Du triggas av utmaningar och att knäcka problem genom att tänka utanför boxen. Du är strukturerad och en väktare av ren och avskalad kod, men det allra viktigaste för dig är att lösa uppgiften kvickt och effektivt.

Exempel på skills: .NET, Angular

”I create awesome”

Din verkliga styrka ligger i att bygga häftiga appar och features som får användaren att säga ”Wow!” Du har en naturlig känsla för att skapa effekt med design och upplevelser. Du älskar att omsätta dina idéer med hjälp av den senaste tekniken och ramverken som du sätter stolthet i att ha stenkoll på.

Exempel på skills: Angular, CSS/SASS, TypeScript

”I make machines come alive”

Du är främst en driven utvecklare, men du ser dig som rätt händig och praktisk. Du älskar att få människor och maskiner att kommunicera och samarbeta smart med varandra. Du förstår dig på vilka signaler och protokoll som behövs för detta. Du älskar att sätta ihop och testa dina lösningar i praktiken. Med lödkolv och multimeter om så behövs.

Exempel på skills: C, C++, C#, Linux, .NET Core

Vill du vara med?

Känslan av delaktighet och ha kul tillsammans är två viktiga aspekter av att jobba på Connectitude. Så varför inte bara höra av dig, så tar vi en kaffe tillsammans och ser om det känns som vi passar ihop?

Du kan också enkelt påbörja en ansökan till oss genom att skicka ett mail till join@connectitude.se så tar vi diskussionen vidare därifrån!