Vi på Connectitude trivs med att jobba i små tajta team. Inom dessa blandar vi inte bara rätt kompetenser. Det är lika viktigt att skapa en gruppdynamik där alla känner att de kan ge och ta i kunskapsdelningen. Oavsett om man är grön eller senior, specialist eller generalist. Vem av kollegerna nedan är du mest nyfiken på att få jobba ihop med?

Svårt att välja bara en?

Maila då ditt CV och några rader om vad som får dig att trivas bäst i ett team till join@connectitude.se.

Maren Møller

UX-director

Som UX-director på Connectitude handlar det, för mig, främst om att kunna lyssna och verkligen förstå vad beställaren vill åstadkomma. Då får jag själv också en tydlig spelplan att vara kreativ på med mina specialistkunskaper om design och bra användarupplevelser.

Superhjälte? Hjälp mig här…finns det någon som är lyhörd estet, som kan läsa tankar och är galet snabb i fingrarna?

Patrick Persson

Full Stack Developer

Jag är involverad i de flesta delarna av en utvecklingsprocess, från UX-design, struktur och konstruktion till de slutgiltiga fixarna vilket gör mig till en riktig full stack utvecklare.

Superhjälte? Jag identifierar mig lite med Batman; Att bygga små applikationer, snabbt som attan, med gränssnitt som fungerar när de ska och med minimal nertid, är väldigt naturligt för mig.

Henrik Strömberg

Senior Full Stack Architect

Jag har rätt många olika roller här: delägare, kundansvarig och projektledare. Men framförallt är jag utvecklare och arkitekt.

I våra IoT-projekt är det lika givande att få koda mot olika hårdvaror som att bygga appar och gränssnitt med snabbaste webbtekniken.

Har pillat med motorer och elektronik sedan barnsben så av superhjältarna är jag nog mest en Ironman.

Oscar Larsson

Frontend Developer

På Connectitude har både min roll och mina styrkor fått rätt utrymme att växa. Både mot att bli en mer komplett full-stack utvecklare och genom att få ett större kund- och leveransansvar.

Superhjälte? Måste få adda Daredevil till listan. Han har ett supersinne att alltid veta var han behövs bäst i teamet.

Vill du vara med?

Känslan av delaktighet och ha kul tillsammans är två viktiga aspekter av att jobba på Connectitude. Så varför inte bara höra av dig, så tar vi en kaffe tillsammans och ser om det känns som vi passar ihop?
Du kan också enkelt påbörja en ansökan till oss genom att skicka ett mail till join@connectitude.se så tar vi diskussionen vidare därifrån!