Vilken IoT hero är du?

Vi på Connectitude har alla olika supertalanger och tillsammans bildar vi team i världsklass, där respektive supertalang får blomma ut. Vilka supertalanger har du?
Ta en titt på våra IoT heroes och sök en roll, eller så kan du träffa våra riktiga hjältar och se vem du helst hade velat jobba med.

Till IoT Heroes Till riktiga hjältar

Supersvar

SuperSvar på tankenötter

Superman

Rätt svar: 3
Formeln för uträkningen är siffran på pyramidens topp minus siffran på basens vänstra sida som sedan multipliceras med siffran på pyramidbasens högra sida. Lösningen är : (6-5)x3 = 3

Hulken

Förklaring: Hypotenusan (den långa sidan i triangeln) är något böjd vilket gör att längdförhållanden mellan kateterna förändras i de två olika trianglarna.

Ironman

Rätt svar: 25

7+(7+5)+(7-1) = 25

Spiderman

Förklaring: I bristen på respons från de andra två männen kunde den tredje mannen räkna ut att de andra två såg vardera två gröna kryss. Om någon av de andra sett ett blått kryss hade de genom uteslutningsmetoden kunnat ange färgen på sitt egna kryss men då inget blått kryss fanns avvaktar alla tre män på respons från någon av de andra.

Captain America

Svar på gåta 1 : De två männen spelar inte schack med varandra.

Svar på gåta 2 : Grönland, fast den var fortfarande oupptäckt.

Svar på gåta 3 : Frimärke.

Svar på gåta 4 : Bokstaven N.

Svar på gåta 5 : 4100.

Batman

Rätt svar: 2

Black Widow

Tävlingsvillkor

Så här går tävlingen till:

Ta en bild på dig själv och/eller ditt sällskap där ni Super-poserar och ladda sedan upp bilden på Instagram tillsammans med taggen #connectitudehero så är du med och tävlar. Om du inte har tillgång till en smartphone eller Instagram kan du mejla in din bild till info@connectitude.se. Ange “Superhero” i ämnesraden. Du kan delta med flera bilder, men endast en per person kan vinna. För att delta i tävlingen via Instagram måste du ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild.

Vinster:

Fem vinnare kommer att utses som vinner varsitt presentkort (värde 1000 kr/st).

Tävlingsvillkor

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #connectitudehero godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.

Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Connectitude förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. Dessa villkor gäller också om du mejlar in din bild.

En jury, bestående av representanter från Connectitude AB, utser fem vinnare bland de bilder på superhjälteposer som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #connectitudehero, alternativt mejlats in till info@connectitude.se. Bidragen bedöms efter kreativitet och relevans till temat superhero. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinst/presentkort går ej att byta mot kontanter eller andra varor.

Vinnarna meddelas via en kommentar från Connectitude direkt på bilden på Instagram och presenteras på Facebook.com/Connectitude samt Connecitude.se/superhero senast vecka 33 2017. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Connectitude AB på mailadress info@connectitude.se och uppge namn, personnummer och adress dit vi kan sända presentkortet. Om vinnaren inte har kontaktat Connectitude AB inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Anställda på Connectitude AB får inte delta i tävlingen.

Tävlingen anordnas och ansvaras av Connectitude AB. Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta info@connectitude.se.